Register

A password will be e-mailed to you.

Už nejakú dobu sa povráva o príchode extrémne populárnej značky Call of Duty na mobilné zariadenie. Je pravdou, že v Číne už hráči majú možnosť hrať počin od štúdia Timi, ktoré spadá pod Tencent, od minulého roku, no čoskoro sa k nim pridajú i hráči zo západných oblastí. Ako sme sa dozvedeli počas Unity konferencie na práve prebiehajúcej výstave GDC, hráči na západe už nebudú na hru musieť čakať veľmi dlho. Čo titul Call of Duty: Mobile ponúkne?

Aspoň podľa traileru sa môžu fanúšikovia tejto série tešiť na pre sériu charakteristické multiplayerové súboje, známe mapy ako Crash či Nuketown, a taktiež nebudú chýbať postavy, ktoré sa vyskytujú v hrách a hráči si ich v predošlých rokoch tak veľmi obľúbili. Konkrétne máme na mysli postavy z podsérií Modern Warfare a Black Ops. Hra bude cieliť na 60fps zážitok, čo hráči bezpochyby ocenia. Záver videa láka i na Battle Royale, avšak k oficiálnemu potvrdeniu zo strany vývojárov nedošlo.

Call of Duty: Mobile bude free-to-play záležitosť, a tak je nutné počítať s tým, že hra bude plná mikrotransakcií, čo však nie je pre mobilné tituly žiadna novinka. Či sa mobilné Call of Duty bude tešiť podobnej obľube, ako mobilné verzie PUBG alebo Fortnite je zatiaľ otázne, no popis pod trailerom, ktorý láka na srdcervúcu, adrenalínom poháňanú akčnú jazdu môže byť prísľubom toho, že to autori s týmto počinom myslia vážne. Záhadou nateraz zostáva konkrétny dátum vydania, no pravdepodobne sa dočkáme už čoskoro, keďže v závere traileru možno vidieť nápis coming soon. Ak vás titul zaujal, môžete sa už teraz zaregistrovať na oficiálnej stránke hry a dostať sa tak do hry medzi prvými.

Zdroj: Gamespot

Komentuj!