Register

A password will be e-mailed to you.

V prípade, že ste sa v poslednej dobe ohliadali za atraktívnym pretekárskym počinom, máme pre vás dobrú správu. Úplne zdarma sa totiž môžete dostať k zaujímavému žánrovému titulu od skúsených autorov zo štúdia Codemasters, ktorý nám nedávno priniesli aj výborne hodnotené DiRT Rally 2.0. 

Ich najnovší projekt síce nie je ponúkaný zdarma, avšak aj Grid 2 vie sprostredkovať i na dnešnú dobu nadpriemerne kvalitný automobilový pretekársky zážitok. V hre je k dispozícii zástup rôznorodých vozidiel, jednotlivé dráhy umožňujú naozaj efektný prechod cez ne, no a poriadne šliapnutie na plyn vám bez akýchkoľvek pochýb zvýši adrenalín vo vašej krvi. Nemalý obsah titul bol neskôr obohatený o niekoľko rozšírení, ktoré pridali ďalšie rozličné dráhy a, samozrejme, aj automobily.

I napriek tomu, že Grid 2 vyšiel pred takmer šiestimi rokmi, vizuálne aj hrateľnosťou pôsobí stále veľmi dobre. Momentálne si aj vy môžete užiť bláznivé preháňanie sa po cestách a bojovanie o vrchné priečky a to celkom zdarma. Samotný titul môžete získať na Steame, rozhodne však nad touto ponukou neotáľajte. Platí totiž iba jeden deň, pričom ak máte záujem o DLC, tie sú momentálne k dispozícii s 80% zľavou.

Komentuj!