Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia súťaž je za nami. V tomto prípade ste pre zmenu nesúťažili o hry, ale o skvelé príslušenstvo v podobe herného headsetu Creative Sound BlasterX H6. Na koho sa usmialo šťastie v tomto prípade?

Aby ste sa mohli zúčastniť súťaže o herný headset Sound BlasterX H6, stačilo zodpovedať tri jednoduché otázky. V prvej sme chceli vedieť, aké hodnotenie získal headset v našej recenzii. Odpoveď bolo vďaka priloženému odkazu jednoduché zistiť, čiže kto zvolil možnosť 5 hviezdičiek, ten vybral správnu možnosť. Druhá otázka smerovala k priestorovému zvuku, pričom vašou úlohou bolo vybrať, či headset priestorový zvuk podporuje, alebo nie. Kto zvolil možnosť, ktorá prítomnosť priestorového zvuku potvrdzovala, ten bol o krok bližšie k zabojovaniu o výhru. Posledná otázka sa týka osadených meničov, pričom správna bola zlatá stredná cesta, a teda možnosť, ktorá tvrdila, že headset v sebe ukrýva 50mm neodymové magnety.

Creative Sound BlasterX H6 – Štýlový šampión | somhrac.sk

Kto zvolil tieto tri odpovede, bol zaradený do zlosovania o tento skvelý headset. Šťastie však mohlo sadnúť iba na jedného z vás, pričom tento raz urobíme radosť súťažiacemu menom:

Peter Ferkaš

Všetkým zúčastneným ďakujeme za zapojenie sa do súťaže a výhercovi, samozrejme, gratulujeme. Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať, pristúpime k vylosovaniu náhradníka.

V závere by sme ešte chceli poďakovať tuzemskému zastúpeniu spoločnosti Creative za venovanie headsetu Sound BlasterX H6 do súťaže.

Komentuj!