Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že odštartovala tretia vlna programu PS Plus Odmeny, ktorý odmeňuje členov PS Plus skvelými zľavami u partnerov našej spoločnosti. Celé portfólio vrátane novo pridaných hráčskych výhôd nájdete na www.playstation.sk.

Hráčom už bola sprístupnená rada zliav u našich partnerov. Tretia vlna ponúkne obnovenú ponuku na zvýhodnené PS4 príslušenstvo a herný merchandise od JRC/Brloh, zľavu do dnes kultového obchodu pre milovníkov sneakers Footshop a nové ponuky na herný merchandise od Bonstella, či ponuku na zvýhodnený tovar Philips zakúpený v ich oficiálnom eshope. Užívatelia PS Plus taktiež môžu naďalej využiť zvýhodnenú ponuku na vybrané modely herných kresiel DXRacer, ktorá bola rozšírená o ďalšie dva modely.

I naďalej pripravujeme ďalšie množstvo výhôd pre predplatiteľov PS Plus, preto zostaňte s nami a sledujte naše sociálne siete, či našu stránku www.playstation.sk.

Odmeny v službe PS Plus

Užívatelia PlayStation Plus majú k dispozícii celú plejádu benefitov, ako napríklad možnosť využívať online multiplayer hranie, či dve PS4 hry zdarma každý mesiac. Predplatné služby PS Plus ďalej ponúka exkluzívne zľavy na hry, 100GB úložisko v cloude pre ukladanie pozícií v hrách a ďalšie bonusové hry zdarma.*

*Bonusové hry se mohou lišit dle regionu

Komentuj!