Register

A password will be e-mailed to you.

Remake druhého dielu série Resident Evil s nami nie je príliš dlho, avšak šikovná moderská komunita si už pre hráčov pripravila pomerne chúlostivé úpravy hrateľných i nehrateľných charakterov. K dispozícii je takmer úplne nahý Leon, Mr. X, avšak samozrejme aj Ada, či Claire. 

Na začiatok by sme mohli spomenúť o niečo miernejšie módy, teda tie, ktoré vám postavy neodejú takpovediac do Adamovho, prípadne Evinho rúcha. V tomto prípade je k dispozícii napríklad mód nazvaný Sexy Leon, ktorý strhne z Leona všetko oblečenie, okrem obtiahnutých táng s logom S. T. A. R. S. Ženské hráčske publikum isto ocení jeho detailne vypracované telo, prípadne drsné tetovanie s nápisom Rookie. Že vás už unavuje ten mohutný kabát a klobúk pána X? Tak s módom nazvaným Beachboy X tohto protivníka prezlečiete do slnečných okuliarov, úzkych plaviek s logom Umbrella Corporation, pričom jeho nohy bude zdobiť typická letná obuv. Claire Noir Transparent Shirt nakoniec iba upravuje detektívny kostým ženskej protagonistky a bielu košeľu s kravatou učiní priesvitnou. Claire sa vám tak bude môcť pýšiť svojimi nemalými prednosťami, i keď stále v pomerne korektnej forme.

Trojica zvyšných módov však už na sebe musí niesť nálepku 18+. Jedná sa totiž o úplne nahé modely, konkrétne hovoríme o postavách Ada a Claire, pričom i vyššie spomínaný Noir kostým je k dispozícii v takejto verzii pre dospelých. Rozhodne sa nejedná o niečo, čo by vás prinútilo si celý titul zahrať kompletne od začiatku, avšak niektoré kostýmy určite stoja minimálne za vyskúšanie.

Komentuj!