Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia diel od spisovateľa H.P. Lovecrafta sa už tento mesiac mesiac, konkrétne 21. marca, mali dočkať titulu The Sinking City. Nedávno sa však začali objavovať správy o tom, že hra bola odložená, avšak k oficiálnemu potvrdeniu nedošlo. Až doteraz…

Štúdio Frogwares, ktoré za hrou stojí, totiž iba pred krátkou chvíľou potvrdilo, že The Sinking City nevyjde v priebehu marca, ale až 27. júna. Vývojári to zdôvodňujú najmä tým, že teraz vyšlo naozaj množstvo hier a nechcú, aby sa ich titul stratil v tejto záplave. Čas navyše však využijú k ďalším vylepšeniam a celkovej optimalizácii hry, čo by malo byť v konečnom dôsledku dobrou správou. Viac o celej situácii sa môžete dozvedieť vďaka nižšie priloženému videu, ktoré si Frogwares pripravili pre fanúšikov.

Hororového The Sinking City sa teda dočkáme 27. júna, kedy hra dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One, pričom na prvých dvoch zmienených platformách si tento titul bude možné užiť o trochu viac vďaka českej lokalizácii, teda aspoň v prípade hráčov, ktorí až tak dobre neovládajú anglický jazyk.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!