Register

A password will be e-mailed to you.

V decembri minulého roku sme vám predstavili titul DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders, ktorý mal sprevádzať záverečný diel filmovej trilógie Ako si vycvičiť draka s podtitulom Skrytý svet. Ako film, tak i hra uzreli svetlo sveta počas februára a nám nezostáva nič iné, než sa pozrieť na to, či hra zasadená do populárneho a veľmi obľúbeného sveta má čím zaujať.

Recenzovaná verzia: Xbox One

Podobne ako i na počin AT SUNDOWN: Shots in the Dark, tak aj na titul DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders sa pozrieme formou videorecenzie. V nej si prezradíme, či vás čaká zábavné dobrodružstvo, koľko hodín pri ňom strávite, aké sú tienisté stránky tejto hry, skrátka všetko, čo o titule od Climax Studios potrebujete vedieť.

Hru na recenziu poskytla spoločnosť

Komentuj!

O autorovi

K videohrám som mal pozitívny vzťah už ako 8 ročný chalan, ktorého zaujali TV videohry na žlté cartridge, na ktorých začínalo veľa hráčov. Neskôr som presedlal na PP06 a na 386, pri ktorých som strávil celé dni a hrával známe hry ako Golden Axe, Ugh! a Prehistorik. Tie považujem aj v dnešnej dobe za tie najlepšie. Ku konzolám a najmä k PlayStationu som sa dostal okolo roku 2010, kedy som spoznal Nathana Drakea a jeho príbehy v sérii Uncharted. Medzi moje koníčky patrí hranie videohier, novinky zo sveta IT, fotografovanie a americký futbal. Na prvom mieste je však rodina.

Súvisiace príspevky