Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie nového dielu populárnej bojovky Mortal Kombat 11 sa blíži míľovými krokmi a vývojári zo štúdia NetherRealm odhaľujú čoraz viac podrobností. Viac napovie aj najnovší, tentoraz na príbeh zameraný trailer.

Podľa tvrdenia samotných vývojárov by sa mal najnovší diel série Mortal Kombat vyznačovať väčším dôrazom na príbeh, než tomu bolo u predchádzajúcich častí. Nie, že by išlo o najdôležitejší aspekt v prípade bojovej hry, no týmto vyhlásením určite spravili fanúšikom radosť. Aby autori podporili toto tvrdenie, zverejnili nový trailer, v ktorom sa môžeme bližšie pozrieť na príbeh, ktorý sa bude odohrávať na pozadí bojov Mortal Kombat 11.

Ako vidieť z dostupných záberov, príbeh sa bude zameriavať na cestovanie v čase. Novým zloduchom bude postava menom Kronika, ktorá dokáže nielen manipulovať čas i priestor, ale dokonca aj lietať. Trailer potvrdzuje aj to, že sa vracajú bojovníci Cassie Cage, Jacqui Briggs a Erron Black, pričom súčasťou príbehu bude i známy Shao Kahn, ktorého však (aspoň podľa zatiaľ dostupných informácií) dostanete len ako predobjednávkový bonus. Celkovo sa každopádne javí, že príbeh bude skutočne prepracovanejší a aj samotná hra ponúkne väčšie a masívnejšie bitky.

Naplno to budeme môcť posúdiť 23. apríla 2019, kedy Mortal Kombat 11 vyjde na platformách PC, PlayStation 4, Xbox One, pričom neskôr v máji hra dorazí aj na Nintendo Switch.

Komentuj!