Register

A password will be e-mailed to you.

Nová kooperačná záležitosť od Bioware si minulý týždeň odbila svoje vydanie, ktoré je momentálne opradené veľkou vlnou kritiky a negatívnych emócií. Každopádne vydavateľ titulu EA prisľúbil desať ročnú podporu pre Anthem, počas ktorej budú vychádzať nové misie, questy, možno dokonca aj masívne kampane a hlavne updaty, ktoré, pravdepodobne, vyladia celý titul. Aké sú však plány tvorcov na najbližšie tri mesiace? 

Najbližšie tri mesiace, vrátane marca, by mali formovať akýsi prvý akt z plánovaných troch. Je teda pravdepodobné, že Bioware rozvetví i novú dejovú líniu, ktorá sa bude niesť naprieč jednotlivými aktami. Už v marci sa totiž dočkáme hneď niekoľkých freeplay eventov, ktoré na nás budú čakať v otvorenom svete. Z dostupných názvov je isté, že sa nám postavia do cesty neľútostní banditi, no i Titáni, ktorí patria k najtuhším protivníkom v hre. Hráči sa dočkajú nových odmien, pribudnúť by mali klasické truhly, no najočakávanejším prvkom zostávajú legendárne misie, ktoré spadajú do prvej fázy. Už v marci teda uvidíme, čo si pre nás EA a Bioware pripravili.

Z dostupných informácií je jasné, že v apríli sa takpovediac roztrhne vrece s obsahom. Opäť pribudnú nové eventy, možnosti socializácie sa s ostatnými hráčmi, dokonca i RPG prvok by mal byť obohatený o novú funkciu. Lákavo však opäť pôsobí nové nepriateľská základňa, pričom takýto typ misií patrí k tej najtvrdšej skúške, akú vám titul ponúkne a druhá fáza legendárnych misií. Otázne je koľko ich bude dostupných vo finále, nakoľko hráči by určite privítali aj desiatku rôznych a hlavne menej monotónnych questov. No ich počet a náplň pre nás zostáva záhadou.

Máj 2019 momentálne môže byť najzaujímavejším mesiacom, avšak otázne je, čo bude znamenať pre aktívnych hráčov štart kataklizmy. Príbehovo je tento jav, samozrejme, vysvetlený, no aktuálne by sme len ťažko hádali, aký dopad bude mať niečo podobné na hrateľnosť a hlavne, či to pre nás znamená aj novú dávku misií. Isté sú však klasické questy a nové odmeny.

Okrem tohto všetkého majú autori v pláne hru neustále vylepšovať a snažiť sa z nej spraviť lepší titul. Obdobné počiny totiž často krátko po vydaní doplácajú na mnohé nedostatky, ktoré však opravia v priebehu svojej životnosti. Uvidíme však, či to bude prípad i Anthemu, nakoľko aj podľa zahraničných hodnotení sa nachádza v nelichotivom stave. V prípade, že by vás zaujímal kompletný rozpis a správa od EA, stačí ak kliknete na priložený odkaz.

Komentuj!