Register

A password will be e-mailed to you.

Je tu nový mesiac a spolu s ním i nová ponuka pre všetkých členov služby  Xbox Live Gold. Na aké hry sa môžu tešiť majitelia Xboxov v marci 2019?

Prvou hrou marcového výberu určenou pre konzoly Xbox One je titul Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, inšpirovaný rovnomenným animovaným seriálom. Ten sa už dočkal viacerých adaptácií, no Pirates of the Enchiridion je vôbec prvým open world RPG zasadeným do tohto univerza. Ďalším titulom ponuky je Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, štvrtý diel známej série Plants vs. Zombie, ktorú snáď nie je potrebné hráčom výraznejšie predstavovať. Garden Warfare 2 však nie je dvojrozmerná tower defense záležitosť, ale po vzore prvej časti ide o 3D akciu. Aj túto hru si budú môcť vychutnávať výhradne majitelia Xbox One.

Tradične však nechýbajú ani o niečo staršie tituly, ktorú budú vďaka spätnej kompatibilite dostupné ako pre Xbox 360, tak i Xbox One. Tou prvou je kvalitná first person akcia Star Wars Republic Commando, zasadená do obdobia filmu Star Wars: Epizoda II – Klonovaní útočia, v ktorej sa ujmete velenia nad elitným komandom klonov. No a na záver si budete môcť vyskúšať i spin-off série Metal Gear Solid s názvom Metal Gear Rising: Revengeance, odohrávajúci sa štyri roky po udalostiach dielu Guns of the Patriots. Narozdiel od hlavnej série však ide stealth do úzadia, nakoľko Revengeance je čistokrovnou hack and slash akciou.

Komentuj!