Register

A password will be e-mailed to you.

Televízny program Game Page vznikol krátko pred príchodom nového milénia ako prvý tuzemský program svojho druhu. Obsahoval snáď všetko, čo by ste očakávali od programu danej doby, teda recenzie a herné novinky, svojské humorné spracovanie, no aj CGI pozadie, ktoré je dnes už značne zastaralé, avšak vo svojich rokoch boli vcelku prijateľné. Aj vďaka tomu, že sa vlastne jednalo o prvý český program svojho druhu, stal sa akýmsi kultom, ktorý bol pravidelne vysielaný dlhé roky. Najnovšie zažíva Game Page veľký a neočakávaný comeback. 

Kedysi televízny program by ste na tomto médiu hľadali už len márne. Presunul sa totiž na omnoho aktuálnejšiu platformu, konkrétne na YouTube, kde bude vychádzať prostredníctvom kanála CZC.cz. Bude teda vydávaný formou videí, pravdepodobne jedného za týždeň, pričom sa nesie v duchu pôvodného programu. Môžete očakávať humorne pojaté výstupy, herné novinky, recenzie a klasicky aj rôzne súťaže. Program zmenil pôvodnú moderátorku za mladšiu Naomi Adachi, no hlasom noviniek a recenzií nebude nikto iný ako Jaromír Möwald. Na celom projekte pracuje dokonca časť pôvodného štábu.

Sám Jaromír prostredníctvom svojho Twitteru prezradil, že chcel tento program zrealizovať už dávnejšie, avšak až teraz sa mu to konečne podarilo. Inovovaný formát nesie názov GPTV, no a takpovediac za pochodu by sa mal aktualizovať a vylepšovať. Je tomu skutočne tak, Game Page sa po dlhých rokoch vrátil a istým spôsobom máme možnosť zaspomínať aj na staré časy v novom kabáte.

Komentuj!