Register

A password will be e-mailed to you.

Nový diel najbrutálnejšej bojovej série na videohernej scéne už pomaly klope na dvere a preto vývojári zo štúdia NetherRealm Studios pomaly predstavujú svoju súpisku mocných bojovníkov. Najnovšie nám bola predstavená stálica značky, ktorou je idol žien, herec Johnny Cage. 

Zdá sa, že pôvodné informácie o tomto očakávanom pokračovaní neboli tak úplne pravdivé. Áno, hlavný zdroj predpovedal niektoré fakty i samotné ohlásenie Mortal Kombat 11, avšak ďalej tvrdil, že napríklad Johnny Cage nebude hrateľný, čo sa práve teraz ukázalo ako úplne mylná informácia. Táto hviezda sa totiž predviedla v dvojminútovej ukážke plnej výborného, pre postavu svojského, humoru a nezabudla pri tom ani na ikonické brutálne fatality, surové kopance a svižné kombá.

Prostredia pôsobia vizuálne atraktívne, boje rýchlo a milovníci poctivého gore si budú môcť vychutnávať najrôznejśie fatality. Samotný Johnny Cage bol vytvorený ako paródia na legendu akčných filmov z osemdesiatych rokoch, Jean-Clauda Van Damma a v zverejnenom videu si z tohto faktu uťahuje doslova o dušu. Pokiaľ sa už teraz neviete dočkať nového dielu série Mortal Kombat, budete si naň musieť ešte chvíľu počkať. Oficiálne totiž vychádza až 23. apríla 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Posledná zmienená verzia sa však do Európy dostane až 10. mája 2019.

Komentuj!