Register

A password will be e-mailed to you.

Mesiac február ubehol ako voda. Dá sa to, samozrejme, chápať, nakoľko ide o najkratší mesiac v kalendárnom roku. Teraz tu máme marec, ktorý opäť prinesie množstvo zaujímavých o očakávaných titulov roku 2019.

Ak by sme si v marci mali vybrať iba jedného favorita, bolo by to naozaj veľmi náročné. Mnoho hráčov sa pravdepodobne bude najviac tešiť na novinku od FromSoftware, avšak nemožno zabúdať ani na pokračovanie kooperatívnej akcie od Ubisoftu, návrat vynikajúcej, démonmi pretkanej hack-and-slash série, nový diel výbornej bojovky, či hororovú adventúru, ktorá poteší nielen fanúšikov žánru, ale najmä priaznivcov H.P. Lovecrafta.

A to stále nie je všetko, nakoľko nás čaká i kolekcia hier od už spomínanej spoločnosti FromSoftware, príspevok do univerza série Front Mission, nový ročník vynikajúceho baseballu, posledný boj malej Clementine, či roztomilé dobrodružstvo malého zeleného dinosauríka určené pre Nintendo Switch. Bude toho skrátka naozaj veľmi veľa a už teraz je jasné, že nebude možné naplno venovať pozornosť všetkým hrám z výberu, to by dni museli byť omnoho dlhšie. Dosť však bolo rečí, poďme už na náš pravidelný mesačný prehľad vychádzajúcich hier.

Komentuj!