Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadnym tajomstvom, že informácie o hrách od Ubisoftu unikajú na verejnosť skôr, než by si francúzska spoločnosť priala. Už teraz sa objavujú prvé informácie o pokračovaní série Assassin’s Creed s podtitulom Legion, ktorého by sme sa mali dočkať počas budúceho roku, no omnoho aktuálnejší je únik týkajúci sa tretieho dielu Watch Dogs.

Je to z toho dôvodu, že Assassin’s Creed Legion by sme sa mali dočkať až v roku 2020 ako cross-gen titulu, pričom Watch Dogs 3 by podľa všetkého mal doraziť ešte tento rok. V novinke by sme sa mali pozrieť do Londýna, na čo ostatne odkazoval i upravený záver Watch Dogs 2, ktorý do hry dorazil zhruba tri mesiace po vydaní titulu. Po prvý raz sa tým pádom pozrieme mimo Spojené štáty, keďže prvý diel bol zasadený do Chicaga a druhý pre zmenu do San Francisca.

Opäť sa dočkáme novej hlavnej postavy a novinkou bude i možnosť vybrať si pohlavie hlavného hrdinu, čo je aktuálne u hier od Ubisoft štandardom, viď napríklad Assassin’s Creed Odyssey, alebo najnovší Far Cry New Dawn. Vylepšení by sa mal dočkať i parkour, ktorý bude prepracovaný, aby umožnil dostať sa jednoduchšie na vyššie položené miesta. Samozrejme, všetko sú iba dohady, avšak vydanie Watch Dogs 3 v priebehu tohto roku dáva zmysel, nakoľko je potvrdené, že Ubisoft plánuje vydať vo fiškálnom roku 2020 (to jest od apríla 2019 do marca 2020) tri až štyri AAA tituly.

Ako prvý sa ponúka už skôr oznámený titul Skull & Bones, druhý by mohol byť ešte neoznámený, no čoraz viac skloňovaný nový Splinter Cell, tretie miesto by si pre seba zabral práve Watch Dogs 3 a ak dôjde aj na hru číslo štyri, pravdepodobne pôjde o nejaké prekvapenie. Vieme síce o Beyond Good & Evil 2, avšak hra je podľa všetkého ešte veľmi ďaleko od vydania. Núka sa i pokračovanie Tom Clancy’s Ghost Recon Widlands, keďže hra vyšla ešte v roku 2017, a tak by pokračovanie po troch rokoch dávalo zmysel. Je tu priestor i na úplnú novinku, o ktorej by sme sa mohli dozvedieť počas E3 2019, no na to si budeme musieť ešte nejaký ten piatok počkať.

Zdroj: Gamereactor, vg24/7

Komentuj!