Register

A password will be e-mailed to you.

THQ Nordic prichádza so svojou bláznivou open world sériou na nové konzoly. Nejde však o remasterovanú verziu prvého alebo druhého dielu, vydavateľ série už skôr oznámil, že pôjde o titul Saints Row The Third, ktorý sa pozrie na konzolu Nintendo Switch. 

Séria Saints Row sa v minulosti tešila veľkej popularite. Šlo totiž o šialenejšie a arkádovejšie Grand Theft Auto, takže ste sa vôbec nemohli čudovať, že jednou z misii v sérii bolo natáčať akčný science-fiction film, pričom neskôr sa vás samotný režisér pokúšal zabiť, alebo známa minihra bola takzvaný fekálny pomstiteľ, v ktorej ste mali na ľudí, budovy a autá striekať fekálie. A podobných kuriozít bolo v Saints Row hrách vždy dostatok.

Saints Row The Third patrí medzi tie najobľúbenejšie diely série. Dokázal totiž nastaviť znesiteľnú kombináciu komickej satiry a zábavnej akčnej hrateľnosti. Môžeme napríklad spomenúť prechod štvrťou plnou živých mŕtvych alebo voľný pád z lietadla, pričom rovnako šialená je náplň väčšiny úloh. Niet sa teda, čo čudovať, že vydavatelia prichádzajú práve s týmto dielom na konzolu Nintendo Switch. Fixný dátum vydania bol po dlhšom čakaní stanovený na 10. mája 2018. Neprekvapivo pôjde o verziu so všetkými vydanými DLC, inak nazývanú aj Saints Row: The Third – The Full Package.

Komentuj!