Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme testovali herný headset Sound BlasterX H6 od spoločnosti Creative, ktorý v našej recenzii získal naozaj výborné hodnotenie. Jeden z vás si bude môcť kvalitu tohto headsetu odskúšať na vlastnej koži vďaka súťaži, ktorú sme pre vás pripravili s tuzemským distribútorom tejto spoločnosti.

Nebude to však zadarmo, nakoľko po vás budeme chcieť zodpovedať tri otázky. Tie sú však naozaj jednoduché a jediné čo budete musieť urobiť je zamieriť do našej recenzie a nájsť odpovede na tieto otázky.

Creative Sound BlasterX H6 – Štýlový šampión | somhrac.sk

Termín trvania súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 25. februára 2019 do 10. marca 2019 (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Dodatočné informácie:

Organizátor súťaže:
Redakcia SomHráč.sk

Podmienky súťaže:
Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie SomHráč.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X, kde X predstavuje celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania. Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov – meno, priezvisko a e-mail za účelom žrebovania, vyhlásenia výsledkov a následného kontaktovania výhercu, a to po dobu trvania súťaže. 

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od oznámenia výhercov, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Komentuj!