Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty: Black Ops 4 sa minulý rok tešil veľkej popularite vo svete, a to i napriek absencii tradičného príbehového módu. Aj naša recenzia si titul výrazne pochvaľovala. Prechod na čisté online hranie, klasické zombie módy a momentálne najpopulárnejší žáner Battle Royale boli veľmi dobru voľbou, ktorá hráčom jednoducho ulahodila. Do tejto first person akcie najnovšia prichádza nová operácia, ktorá je tematicky venovaná veľkej lúpeži. 

Celá zverejnená ukážka pre operáciu nazvanú Grand Heist sa nesie v tak svižnom a zároveň satirickom duchu, že skôr pripomína novú aktualizáciu pre Grand Theft Auto Online. I keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, skutočne patrí do štvrtého dielu série Black Ops. Atraktívny trailer plný akcie, rockovej hudby a humoru prezrádza, že fanúšikovia tohto dielu sa môžu tešiť na množstvo markantných noviniek. Medzi ne patria nové mapy, zbrane, skiny, prípadne nové postavy, nakoľko sa v hre objavia takzvaní gorila vojaci. Svojich protivníkov tak budete môcť rozstrieľať vo výborne vyzerajúcom oblečení. Tých si však užijete iba v prípade, že ste majiteľmi Black Ops Passu, no a v takom prípade sa môžete tešiť i na nové multiplayerové mapy nazvané Casino a Lockup. Jeho majitelia sa môžu rovnako pripraviť na unikátnu novú zombie misiu, ktorá vyjde v marci.

Operácia sprístupní pre všetkých hráčov nového špecialistu, unikátne zbrane pre čierny trh, mód nazvaný “jedna v komore”, kde by mali mať všetci hráči iba revolver s jediným nábojom. Nesmieme však zabúdať ani na nové mapy, ktoré nesú názov Elevation a Madagascar. Majitelia PlayStation 4 sa môžu tešiť z tejto operácie už od 19. februára 2019, avšak pre majiteľov osobných počítačov bude Grand Heist dostupný až od 26. februára.

Komentuj!