Register

A password will be e-mailed to you.

O Apex Legends sme vás už informovali. Nový Battle Royale titul, ktorý svojim dôrazom na rýchlu hrateľnosť evokuje legendárneho Quakea, napreduje naozaj raketovým tempom. Za pomerne krátky čas sa mu totiž podarilo prekonať niekoľko rekordov nastolených konkurenčným hitom Fortnite.

Apex Legends od autorov značky Titanfall, zasadený do rovnakého univerza, sa na objavil na scéne sčista jasna. Hoci sa zdalo, že absencia marketingovej kampane mu môže skôr uškodiť, momentálne platí skôr pravý opak. Apex Legends ťaží do veľkej miery i z toho, že ide o free-to-play záležitosť, no jeho základom je mimoriadne chytľavá hrateľnosť, ktorí viacerí naozaj pochvaľujú.

Len osem hodín po svojom štarte titul od Respawn Entertainment prekonal hranicu jedného milióna hráčov a behom dvadsiatichštyroch hodín ju navýšil na 2,5 milióna. Kým Fortnite potreboval dva týždne na prekonanie méty 10 miliónov hráčov, Apex Legends sa to podarilo už za prvé tri dni. Aby toho nebolo málo, nedávno prekonal i jeho rekord v sledovanosti na Twichi. Osem dní po vydaní, konkrétne 12. februára 2018 fanúšikovia zhliadli celkovo 8,4 milióna hodín materiálu, čo je o 1,2 milióna viac ako sa kedy podarilo Fortnite.

Bude každopádne zaujímavé sledovať, aká bude budúcnosť tohto nečakaného hitu a či sa mu podarí udržať aktívnych hráčov. Štart má rozhodne vydarený.

Zdroj: Shacknews

Komentuj!