Register

A password will be e-mailed to you.

Fialový dráčik Spyro patril kedysi k ikonám skákačiek, najmä na prvej PlayStation. Jeho časy slávy však podobne, ako aj u Crash Bandicoota, začali s príchodom ďalších konzolových generácií upadať. Keďže sa pred dvoma rokmi Crash vrátil v plnej paráde za pomoci Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a zožal obrovský úspech, spoločnosť Activision, majiteľ práv na obe značky minulý rok v novembri priniesla vďaka vývojárom i návrat Spyra v podobe Spyro Reignited Trilogy.

Vynovené prvé tri dobrodružstva Spyra si, podobne ako tomu bolo u Crasha, viedli výborne nielen u recenzentov, ale i u hráčov. Menší háčik bol však v tom, že titul Spyro Reignited Trilogy zamieril iba na konzoly PlayStation 4 a Xbox One. Majitelia PC a i hybridnej konzoly Nintendo Switch však nedostali možnosť zahrať si tieto dobrodružstvá, avšak vyzerá to tak, že minimálne majitelia Switchu sa tento rok dočkajú.

Ako prezradil nemecký GameStop, Spyro Reignited Trilogy by mal doraziť na Switch 16. augusta 2019. PC verzia sa síce nespomína, avšak minulý rok sa na oficiálnej stránke spyrothedragon.com objavovali medzi predobjednávkami ako verzia pre Switch, tak i pre PC. Tým pádom je veľmi pravdepodobné, že v auguste bude Spyro dostupný na všetky aktuálne platformy.

Samozrejme, ide iba o dohady a nič nebolo oficiálne potvrdené. Avšak dnes, čiže 13. februára o 23:00 hod. nášho času, bude mať Nintendo prezentáciu Nintendo Direct, kde by mohla byť oficiálne oznámená verzia pre Switch. Uvidíme v noci, avšak pravdepodobnosť oznámenia je po tomto úniku pomerne vysoká.

Zdroje: vg24/7, Spyro Universe

Komentuj!