Register

A password will be e-mailed to you.

Už sa u nás pomaly stáva tradíciou, že vás upozorníme, keď internetový portál Humble Bundle zverejní nejaký balík, obsahujúci rôzne zaujímavé tituly. Súčasný Bundle obsahuje hry od vývojárov zo štúdia Paradox Interactive a tí z vás, ktorí sa zaujímajú o strategické hry, pravdepodobne, vedia o aké štúdio ide a vedia si domyslieť, aké tituly bude balík obsahovať.

Tento balík, nazvaný Humble Paradox Bundle 2019 obsahuje tituly, ktoré štúdio Paradox Interactive vydalo, alebo vytvorilo. Predovšetkým ide, ako bolo naznačené v prvom odstavci o real-timové stratégie, ale balíček obsahuje aj záležitosti, ako je akčná adventúra Magicka 2, či ťahová stratégia Age of Wonders.

Keď sa rozhodnete si tento balík prehliadnuť, uvidíte, že máte na výber z rôznych čiastok, ktoré môžete vyplatiť. Pokiaľ investujete cenu 0.88 € dostanete hry Age of Wonders II: The Wizard’s Throne, Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, Magicka 2 a Crusader Kings II. Pokiaľ sa však rozhodnete obetovať 5.39 €, môžete si k týmto hrám pripočítať ešte tituly Age of Wonders III, Expansion – Crusader Kings II: The Old Gods a Europa Universalis IV. Avšak, pokiaľ sa rozhodnete zaplatiť najvyššiu čiastku, ktorú tvorí cena 10.58 €, získate spolu s vyššie spomínanými titulmi aj hry, ako: Steel Division: Normandy 44, Age of Wonders III – Deluxe Edition DLC, Magicka 2 Deluxe Edition DLC a Europa Universalis IV – El Dorado.

Akcia potrvá ešte týždeň a pol a dovtedy máte čas sa rozhodnúť, či do nej investujete svoje peniaze. Pokiaľ sa rozhodnete do toho ísť nezabudnite, že rovnako ako v predchádzajúcom balíku, aj tentokrát máte na výber jednu z niekoľkých charít, do ktorej pôjde istá čiastka, vybraná z vašich peňazí. Samotný balík si môžete bližšie pozrieť na tomto odkaze.

Komentuj!