Register

A password will be e-mailed to you.

Cultist Simulator, Warhammer: Vermintide 2 a EARTH DEFENSE FORCE 4.1 môžete získať z Humble Bundle za približne 10€ v mesačnej ponuke. 

Humble Bundle ponúka okrem nárazových zliav aj mesačné výbery hier, takzvané Humble Monthly. Tento mesiac padol výber na dve prekvapenia minulého roku. Prvou je kartová hra Cultist Simulator. Tu si ,ako napovedá názov, staviate z balíčka svoj vlastný kult. Warhammer: Vermintide 2, ktorý sme mimo iné recenzovali,  vám zase ponúkne zbesilú akciu zo sveta Warhammeru. A ak by ste nemali dosť akcie, v EARTH DEFENSE FORCE 4.1 sa zameriate na ničenie obrovských mravcov.

Za 12$ čo je 10,46 € si tak môžete predplatiť členstvo v Humble Bundle, ktoré sa vám automaticky predĺži. Samozrejme, po mesiaci ho môžete zrušiť, alebo sa zo služby ihneď odhlásiť. Kompenzáciou vám však bude trio hier, ktoré nezoženiete nikde inde za túto cenu. Warhammer: Vermintide 2 a Cultist Simulator pritom patria k príjemným prekvapeniam roka 2018 a v nejednom výbere sa dostali aj do TOP 100. Mravčí prírastok oproti nim predsa len zaostáva, no svojich fanúšikov si bezpochyby nájde.

Komentuj!