Register

A password will be e-mailed to you.

Twitter účet s názvom EVIL VR, vypustil informácie o ďalších dieloch Resident Evil. Aj keď momentálne vrcholí mánia okolo remaku druhej časti, fanúšikovia iste nepohrdnú novými informáciami ohľadom smerovania série.

EVIL VR priniesol špekulácie o nových dieloch Resident Evil. Menovite špekuluje sa o ďalšom dieli s názvom Resident Evil 8, alebo o prípadnom spin-offe. Capcom si nepochybne všimol úspech Resident Evil 2, ktorý veľmi dobre oživil celú značku. Resident Evil 8 by sa údajne mohol odohrávať na opustenom ostrove s laboratóriami. Príbeh by sa zameriaval na pozadie vzniku Eveline a tvorby biologických zbraní a mohli by v ňom byť využité aj niektoré koncepty z Resident Evil 3,5 (čiže prototypu štvrtého dielu), ako napríklad nepriateľ nazvaný Hook Man. Ďalším faktorom by mali byť halucinácie, ktoré by mali deformovať realitu.

Avšak podľa týchto informácií sa Resident Evil 8 určite nedočkáme skôr ako remaku Resident Evil 3. Zvažuje sa aj Code Veronica, no tá je momentálne na druhej koľaji. Ak sa tešíte na remaky všetkých častí potom vás sklameme. V predbežnom pláne zatiaľ nefigurujú Resident Evil 4,5 a 6. Na Resident Evil 8 sa údajne pracuje už približne rok a zatiaľ je v rannej fáze vývoja.

EVIL VR však varuje. Tieto informácie pochádzajú od zdroja, ktorý sa už v minulosti par krát pomýlil – aj keď šlo skôr o nepresnosti ako vyložene zlé informácie. Ich sumár si môžete prečítať aj na tomto odkaze.

Komentuj!