Register

A password will be e-mailed to you.

Zrejme ste zvyknutí, že vás vždy upozorníme, keď na Humble Bundle vyjde balík zaujímavých hier, no takmer vždy sa jedná o PC hry. Tentokrát vás však chceme netradične upozorniť na veľmi zaujímavý balík indie hier určených výhradne pre konzolu PlayStation 4.

Balíčky už tradične obsahujú rôznorodé hry, ktoré sa delia podľa ceny. Za tituly, ako Grim Fandango Remastered, The Bard’s Tale a InnerSpace je treba zaplatiť približne 88 centov, aby ste k nim dostali Layers of Fear, Wasteland 2: Director’s Cut – Standard Edition, The Talos Principle, Broken Age je nutné obetovať 8.68 € a na získanie ešte posledných dvoch hier: Killing Floor 2 a Shadow Warrior 2 je potreba zaplatiť 15 €. Zároveň však musíme upozorniť, že balíček obsahuje nepríjemný “region lock”, kvôli ktorému je nutné tituly aktivovať jedine na americký PlayStation 4 účet. Tento americký účet sa však dá vytvoriť, vďaka čomu je možné si dané tituly zahrať aj v našich končinách.

Pokiaľ sa teda rozhodnete zaobstarať si niektorý z balíčkov, môžete tak učiniť na tomto odkaze. Oplatí sa spomenúť, že časť vašich peňazí pôjde na charitu, ktorú si môžete sami vybrať z dopredu daného zoznamu. K dispozícii je päť charitatívnych organizácií, medzi ktorými sa nachádza napríklad charita s názvom Water, venujúca sa dodávaniu pitnej vody ľuďom, ktorí k nej bežne prístup nemajú, alebo takzvaná Child’s Play, snažiaca sa zlepšovať životy detí v nemocniciach prostredníctvom videoherného priemyslu.

Komentuj!