Register

A password will be e-mailed to you.

Január sa nám končí a s príchodom nového mesiaca sa môžu členovia Xbox Live Gold tešiť na štyri nové plnohodnotné tituly. Čo si pre nás pripravil Microsoft vo februári 2019?

Prvým menovaným titulom na Xbox One bude akčná plošinovka Bloodstained: Curse of the Moon, kde sa v 8 bitovej grafike ocitneme v koži lovca démonov Zangetsuho, ktorý prisahal, že vyplieni všetkých démonov. Počas jeho krviprelievania mu budú robiť spoločnosť tri postavy, medzi ktorými budeme môcť ľubovoľne prepínať. Tomuto lovcovi démonov bude robiť spoločnosť na Xbox One aj Super Bomberman R, vydaný  v rámci osláv tridsiatych tretích narodenín značky. Príbehový režim dopĺňa aj kooperácia a nebude chýbať ani lokálny multiplayer určený pre štyroch hráčov.

Na Xbox 360 a Xbox One bude k dispozícii Assassin’s Creed: Rogue, ktorá nás zavedie do obdobia sedemročnej vojny medzi Francúzmi a Britmi. Zaujímavosťou je, že v tomto dieli sa neujmeme roly klasického asasína, ale templára s menom Sheay Patrick Cormac. Posledným titulom celej ponuky je akčný titul Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, nástupca nemenej vydareného titulu Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast.

Komentuj!