Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce skončili už pred nejakým časom a zrejme máte vo svojej knižnici dostatok nových, vo výpredaji zakúpených, hier, čakajúcich iba na spustenie. No vlastnených hier nie je nikdy dosť a aj tento rok sa na Steame dočkáme sympatických zľavových akcií. Kedy presne sa ich dočkáme? Prvá je už doslova za rohom.

Nebudeme zbytočne zdržiavať, prvá zľavová akcia začína už začiatkom februára, konkrétne v 4. dni tohto mesiaca. Táto informácia prenikla na verejnosť skrz Screegrab, čo je partner služby Steam. Známe sú už aj ďalšie dátumy, pričom ich prehľad môžete vidieť nižšie.

  • Lunárny výpredaj 2019: 4. február 2019
  • Jarný výpredaj 2019: 23. máj 2019
  • Letný výpredaj 2019: 23. jún 2019
  • Halloween 2019: 24. október 2019
  • Black Friday/Jeseň 2019: 20. november 2019
  • Zimný výpredaj 2019: 19. december 2019

Aby ste nás zbytočne nebrali za slovo, tieto dátumy zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené, sledujú len nastavený vzorec z minulosti. Posledné dva roky totiž spomínané akcie začínali práve počas týchto dní. Najväčšími výpredajmi sú tradične ten letný a zimný, ktoré zvyknú trvať dva týždne, ostatné potrvajú približne týždeň. Najväčšie zľavy taktiež prichádzajú v letnom výpredaji a znova sú nasledované tým zimným. Počas letného výpredaja máte taktiež veľkú šancu získať lacnejšie aj pomerne nové hry, ktoré majú rok, i menej. Takže, teraz keď už viete čo čakať, môžete sa dopredu pripraviť na prievan vo vašich peňaženkách.

Komentuj!