Register

A password will be e-mailed to you.

Herný obchod Humble Bundle je známy svojimi balíčkami hier, ktoré obsahujú vždy viacero tematicky podobných titulov za veľmi priaznivé ceny. Teraz predstavil svoj nový balíček titulov, nazvaný Caffeine bundle, nazvaný podľa sociálnej vysielacej platformy, ktorá už teraz pred vydaním podporuje viac ako 665 hier.

Už tradične sa jednotlivé balíky delia podľa cenovej hladiny. Pri zaplatení najzákladnejšej sumy, ktorá činí približne 0,87 €, dostanete trojicu menej známych hier Headlander, GoNNER BLÜEBERRY EDiTION a Treadnauts. Ďalej je to však už oveľa zaujímavejšie. Keď totiž obetujete aspoň 5,73 €, dostanete v balíku aj známy a unikátny survival This War of Mine, adventúru s prvkami vizuálnej novely Ken Follett’s The Pillars of the Earth a už asi kultového otca „walking simulátorov“, teda titul Dear Esther: Landmark Edition.

Posledný a najväčší balík hier sa vám sprístupní až vtedy, keď budete ochotní obetovať aspoň 10,57 €. V tom prípade dostanete Steam klúče okrem všetkých vyššie spomínaných hier aj k izometrickému RPG Tyranny a ku skvelej strategickej hre Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

K dvojici hier Headlander a This War of Mine dostanete navyše aj soundtrack. Pokiaľ sa nerozhodnete pri platbe inak, vaše vyzbierané peniaze pôjdu primárne na charitu Take This, ktorá sa zaoberá mentálnym zdravím v hernej komunite. Caffeine bundle bude v predaji ešte necelé dva týždne.

Komentuj!