Register

A password will be e-mailed to you.

Nový rok so sebou priniesol množstvo sumárov, bilancií a ankiet o tom, aké najlepšie, či najhoršie hry sme hrali počas minulého roku. Naši redaktori si hru roka 2018 zvolili a zaujímal nás, samozrejme, i názor vás, našich čitateľov. Teraz zostáva už len jediné, a to vyhlásiť, aký titul ste vy zvolili za hru roka 2018.

Skôr, než sa dostaneme k víťazom musíme podotknúť, že to bolo naozaj veľmi tesné. O prvé miesto súperili tri hry, a to Assassin’s Creed Odyssey, God of War a Red Dead Redemption 2. Na prvé miesto sa však mohol prepracovať iba jeden z uvedenej trojice. Nasledovný graf prezrádza, že víťazom ankety “Čitateľská hra roku 2018” sa nakoniec stal návrat nerváka Kratosa, tentokrát i so synom Atreom. God of War sa vďaka novému prístupu k tejto značke podarilo získať srdcia recenzentov i hráčov, o čom ostatne svedčí aj výsledok našej ankety.

Okrem hlasovania ste súťažili i o rôzne tituly na konzoly PlayStation 4 a Xbox One. Nezáleží na tom, aký titul ste zvolili, dôležité bolo zúčastniť sa. Na základe náhodného výberu nakoniec odmenu za hlasovanie získavajú:

Samuel Kakalejcik – WWE 2K19 pre Xbox One
Jakub Varga – WWE 2K19 pre PlayStation 4
Alex Bodnár – Fist of the North Star: Lost Paradise pre PlayStation 4
Vladimír Fatura – LEGO DC Super-Villains pre Xbox One
Miroslav Nemčík – LEGO DC Super-Villains pre Xbox One
Marek Košičan – Shining Resonance Refrain pre PlayStation 4
Richard Vaškúti – Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age pre PlayStation 4

Všetkým, ktorí sa zapojili do našej ankety ďakujem za účasť. Ak sa nám s niektorým výhercom nepodarí skontaktovať, pristúpime k vylosovaniu náhradníka. Zároveň by sme chceli poďakovať spoločnosti Cenega Czech za venovanie hier. Tí z vás, čo nevyhrali žiadnu hru nemusíte zúfať, už v najbližších dňoch si zasúťažíte o titul Hitman 2 pre platformy PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!