Register

A password will be e-mailed to you.

ASUS Republic of Gamers (ROG) predstavil na veľtrhu CES 2019 najnovšie portfólio herných notebookov. Medzi novinky patrí ROG Zephyrus S GX701, ROG G703, ROG Zephyrus S GX531, ROG Strix SCAR II a ROG Strix Hero II. Nové notebooky ponúkajú množstvo vylepšení a pokrývajú kompletné portfólio mobilného PC hrania od ultratenkého modelu Zephyrus S až po masívny model G703. ASUS ROG ukázal aj koncept herného notebooku budúcnosti, ROG Mothership.

Privítajte rodinu herných notebookov Republic of Gamers s GeForce RTX

Grafické karty radu NVIDIA® GeForce RTX posunuli vizuálnu kvalitu a výkon desktopového hrania na ďalšiu úroveň a teraz prinášajú rovnaké vylepšenia aj do segmentu notebookov. Nová Turing architektúra sa presúva do mobilného sveta a Republic of Gamers prináša rôznorodé portfólio, ktoré naplní požiadavky všetkých hráčov.

Nové ROG notebooky s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX prezentujú odhodlanie značky vylepšovať každý aspekt herných notebookov. Sú vybavené neuveriteľne rýchlymi displejmi s ultratenkými rámikmi, takže si hranie vašich obľúbených hier užijete ešte viac. Pokročilé chladenie zabezpečuje maximálny výkon a minimálnu akustiku a umožňuje prepínať medzi viacerými režimami pre rôzne scenáre používania. Nové notebooky sa odlišujú od konkurencie aj špičkovými komponentmi a exkluzívnymi ROG funkciami.

Hráči majú rôznorodé požiadavky a notebooky značky ROG im vyhovujú. Náhrada za stolný počítač, ROG G703, priorizuje výkon nad portabilitu. Ultratenký ROG Zephyrus S GX531 je navrhnutý tak, aby poskytol zážitok za hranice hrania. ROG Strix SCAR II a Hero II sú notebooky do eSports arény s dôraznom na mobilitu a špičkový hardvér.

ROG G703 je náhrada za stolné počítače

Notebook ROG Mothership prezentuje budúcnosť a ROG G703 prináša ďalšiu generáciu hrania do prítomnosti. Poháňajú ho procesory 8. generácie Intel® Core, k dispozícii je aj konfigurácia s pretaktovaným procesorom Intel Core i9-8950HK s frekvenciou až do 4.8GHz. Notebook využíva tradičný 17-palcový formát s výkonnejším chladením a tenším šasi. Väčšie pasívne chladiče a ventilátory sú tak efektívne, že G703 ponúka stabilný vysoký výkon aj napriek menšiemu priestoru na dýchanie.

ROG G703 je vybavený IPS displejom so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, 3 ms odozvou (GTG) a technológiou NVIDIA G-SYNC. G703 je tiež vybavený úložiskom HyperDrive Extreme, ktoré využíva exkluzívnu technológiu a kombinuje tri NVMe PCI Express® (PCIe®) SSD úložiska pre dosiahnutie rýchlostí čítania až do 8700 MB/s, čo je najvyššia rýchlosť v segmente notebookov.

ROG Zephyrus S GX531 definuje nové štandardy pre tenkosť

Zabudovať vysokovýkonné komponenty do ultratenkého notebooku je náročná úloha, zvlášť, keď je cieľom znížiť hrúbku šasi viac ako doteraz. Zephyrus S GX531 ponúka pozoruhodne kompaktné telo, ktoré je dôkazom šikovnosti inžinierstva značky ROG. Šasi má hrúbku iba necelých 15 mm a obsahuje 15,6-palcový displej s ultratenkými rámikmi, takže samotný notebook je kompaktnejší ako kedykoľvek doteraz.

ROG Zephyrus S GX531 je tenší, avšak bez kompromitovania špecifikácií. Vo výbave má špičkové komponenty, ako je procesor Intel Core i7-8750H, prémiový displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a všetky základné funkcie značky ROG. Tie sú zabudované do tenšej konštrukcie, ktorá však nemá vo výbave niektoré extra funkcie nového kompaktného 17-palcového modelu ROG Zephyrus S GX701. Menší Zephyrus S je preto určený hráčom, ktorí preferujú prenosnosť nad všetko ostatné.

Notebooky ROG Strix ponúkajú rozdiely pre jednotlivé herné žánre

ROG Strix predstavuje strednú triedu medzi výkonnými notebookmi, ktoré nahrádzajú herné stolné počítače a prémiovými ultratenkými hernými notebookmi. Strix prináša kombináciu výkonu, prenosnosti a unikátneho dizajnu, ktorá sa odlišuje od más. Zároveň prináša aj ultratenké rámiky okolo displeja pre lepší zážitok z hrania.

Klávesnica notebookov bude všetkým hráčom dobre známa, pretože má dizajn klávesníc stolných počítačov a dedikované klávesy pre ovládanie hlasitosti a aplikáciu Armoury Crate. Pokročilé podsvietenie sa neobmedzuje iba na klávesnicu a logo ROG na veku, ale pokrýva aj prednú hranu notebooku. Ide o dve samostatné zóny, takže si môžete vytvoriť viacero farebných kombinácií.

Notebooky ROG Strix sú dostupné so šesťjadrovým procesorom Intel Core i7-8750H a až 32 GB RAM. Kombinujú rýchle SSD úložisko s 1 TB pevným diskom, ktorý predstavuje dostatok priestoru pre herné knižnice. Zabudovaný pevný disk môže byť tiež vymenený za rýchlejší SSHD disk.

Pripravte sa na strieľačky s ROG Strix SCAR II

ROG Strix SCAR II je navrhnutý pre hranie FPS titulov. K dispozícii je v 15,6- a 17,3-palcovej veľkosti s displejom so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a 3 ms odozvou. Obe verzie majú unikátny dizajn s kamuflážou, takže sú pripravené na bojisko. Nechýbajú ani podsvietené klávesy WASD.

Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 dáva 15-palcovému SCAR II GL504GV a 17-palcovému SCAR II GL704GV dostatok výkonu, aby ste si užili obľúbené strieľačky pri viac ako 100 snímkach za sekundu. Pre náročnejších hráčov je k dispozícii aj výkonnejšia konfigurácia s grafickou kartou GeForce RTX 2070 – SCAR II GL504GW a GL704GW.

Vytvorené pre MOBA hry: Privítajte ROG Strix Hero II

ROG Strix Hero II je optimalizovaný na hranie MOBA hier. Jeho dizajn je menej agresívny v porovnaní so SCAR II, takže Hero II môže byť atraktívnejší pre širšiu skupinu používateľov.

Hero II nemá zvýraznené klávesy WASD, priesvitné klávesy zvýrazňujú riadok QWER row. Hero je dostupný iba v konfigurácii s grafickou kartou GeForce RTX 2060, ktorá ponúka viac ako dostatok výkonu na hranie MOBA titulov a ďalších obľúbených hier. Podobne ako v prípade notebooku SCAR II, technológia NVIDIA Optimus aktivuje diskrétnu grafickú kartu iba vtedy, keď je to potrebné, čím optimalizuje výdrž batérie.

Nové portfólio ROG produktov obsahuje notebook pre každého hráča

Nové notebooky ROG s grafickými kartami GeForce RTX apelujú na veľké množstvo hráčov. Ponúkajú rôznorodé formáty aj špecifikácie, takže z novej ponuky si vyberie skutočne každý bez ohľadu na rozpočet či požiadavky na výkon.

Komentuj!