Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Darkflow Software a Gaijin Entertainment spúšťajú ich MMO strieľačku Cuisine Royale v roku 2019 aj na Xbox One. Hra je už teraz dostupná na Xbox Insider Hub a Xbox Insiders sú pozvaní na jej vyskúšanie. Ponáhľajte sa, počet účastníkov je limitovaný!

Cuisine Royale je všestranná bojová MMO strieľačka, ktorá ponúka realistické zbrane a tiež detailne prepracované prostredie so zákopmi, bunkrami, stacionárnymi zbraňami, realistickou hudbou a grafikou. Hráči môžu nachádzať na bojovom poli predmety, ktoré zlepšujú ich vlastnosti, no miesto tradičných brnení je tu napríklad cedník ako ochrana hlavy, alebo panvica na ochranu hrude. Hra je náročná, rýchla a dobre vybalansovaná.

Nenechajte sa zmiasť kuchynským náradím, alebo zajačikmi, Cuisine Royale je najrealistickejšia bojová hra akú môžete hrať na vašom PC a teraz prichádza  aj na Xbox One. Zvolávame k zbraniam všetkých hráčov Xbox na svete, ktorí si ju môžu otestovať na Xbox Insider Hub,” oznámil Alexander Polyakov, Senior Producer, Darkflow Software.

Cuisine Royale ponúka rôzne tematické obdobia, ako napríklad nedávno spustený Divoký západ, kde bojujú kovboji, banditi, šerifovia, pôvodní Američania a iní hrdinovia na prériách aby zistili, kto oslávi výhru nad padlými. Hráči si môžu tiež zakúpiť knihu “Wild West Stories” a získať dodatočné odmeny a vzácne oblečenie a predmety.

Cuisine Royale disponuje férovým systémom pre Loot boxy: Tie sú roztrúsené po celom bojovom poli a sú dostupné pre odomknutie, ich obsah je dobre zabalený, kvôli tomu je šanca na 100% odhalenie toho čo je vnútri o niečo menšia.

Viac informácií nájdete na: https://news.xbox.com/en-us/2019/01/10/cuisine-royale-beta-xbox-one/

Komentuj!