Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) pred pár dňami oznámila ďalší prekonaný míľnik pre konzolu PlayStation 4. Okrem toho sme sa dozvedeli aj predaje titulu Marvel’s Spider-Man, ktorému sa taktiež darí výborne.

V prvom rade sa pozrime na predaje PlayStation 4. Tej sa k dátumu 31.12.2018 predalo viac ako 91,6 milióna kusov. Z tohto počtu sa počas vianočnej sezóny predalo cez 5,6 milióna konzol, čo je naozaj úctyhodný údaj.

Okrem toho sa darí i titulu Marvel’s Spider-Man, ktorý sa do predaja dostal v úvode septembra 2018. Ten stihol do konca roku 2018 prekonať hranicu 9 miliónov kópií a tak je jasné, že pavúčí hrdina majiteľom PlayStation 4 urobil radosť. Aby sme tie štatistiky mali kompletné, počas vianočnej sezóny sa predalo viac ako 50,7 milióna hier pre PS4, pričom od uvedenia PlayStation 4 až do 31.12.2018 sa predalo celkovo cez 876 miliónov hier.

Vďaka neutíchajúcej podpore našich fanúšikov behom vianočnej sezóny prekonali predaje PS4 hranicu 91 miliónov celosvetovo predaných kusov. Sme veľmi radi, že stále rastú i naše digitálne služby a aktuálne je mesačne aktívnych viac než 90 miliónov užívateľov v rámci PlayStation Network k mesiacu november 2018,” prehlásil John Kodera, President a CEO spoločnosti Sony Interactive Entertainment. “Rád by som vyjadril vďačnosť našej skvelej komnunite na celom svete a našim partnerom, ktorí nám pomohli dosiahnuť tieto míľniky. Tento rok prinesieme ešte viac skvelých zážitkov pre našich fanúšikov s veľmi očakávanými titulmi, ktoré budú dostupné exkluzívne iba pre konzolu PS4. Už teraz očakávame dosiahnutie ďalších míľnikov pre konzoly PS4, pričom SIE bude pokračovať vo vývoji a expanzii tejto platformy, aby stále poskytovala tie najlepšie interaktívne zážitky pre hráčov na celom svete.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!