Register

A password will be e-mailed to you.

Capcom zvolil ohľadom demoverzie pripravovaného remaku úspešného hororu Resident Evil 2 trochu zvláštnu cestu. Resident Evil 2 1-Shot Demo je totiž obmedzené iba na 30 minút a je možné ho dohrať iba raz. To sa však dá pomerne ľahko obísť a hneď dvoma rôznymi spôsobmi.

Demoverzia Resident Evil 2 bola vydaná 11. januára 2019, teda dva týždne pred oficiálnym vydaním, no spustiť ste si ju mohli iba v online režime a boli ste obmedzení iba na jeden priechod trvajúci polhodiny. Na toto však existuje vcelku jednoduchý “hack”. Tým je vytvorenie nového účtu, respektíve prepnutie medzi účtami a demo možno rozbehnúť opäť. Prakticky ste tak obmedzení iba na vašu vôľu tvoriť nové účty na jednotlivých platformách. Existuje dokonca aj druhý spôsob a tým je neoficiálny trainer, ktorý je však vhodné aplikovať iba v účte, kde ste túto demoverziu ešte nehrali. V tom prípade však musíte oželieť achievementy , ktoré vám trainer zablokuje.

S týmto faktom samozrejme prepukla mánia speedrunov. Celé demo sa zatiaľ podarilo najrýchlejšie prejsť pod 3 minúty. Tento výkon si môžete pozrieť priamo pod článkom.

Komentuj!