Register

A password will be e-mailed to you.

O erotických novelách sme vás v tomto roku informovali hneď niekoľkokrát. Stačí si spomenúť na Dreams of Desire, prípadne Indecent Desire, ktoré sa snažia zakrývať svoje necenzurované zobrazovanie nahých tiel za dramatický ladený príbeh. Ten znie pomerne zaujímavo, no v jadre sa jedná o neambiciózne záležitosti, ktoré jednoducho ťažia z toho, že si môžu dovoliť zobrazovať obrázkový sex bez akýchkoľvek reštrikcií. Okrem nich však vzniká i ďalšia podobne orientovaná záležitosť, tentokrát s názvom Harem Hotel. 

Počin, na ktorom aktívne pracuje Runey však nijak neskrýva svoje sexuálne témy. Vopred totiž avizuje, že v samotnej “hre” zdedíte háremový hotel, v ktorom prebýva sedem krásnych slečien. Jedná sa o kuriózne postavičky, keďže medzi nimi nájdete elfku, androidku, ktorá bola vytvorená vaším starým otcom, či roztieskavačky ľahšieho charakteru. Tie majú medzi sebou rôzne vzťahy, dajú sa vylepšovať ich schopnosti, no hlavne by mali zaistiť, aby zdedený komplex prosperoval. Asi vám nemusíme príliš zdôrazňovať, ako tieto dievčatá zarábajú peniaze. Ostatne, samotný autor sa v úvodnom popise chváli explicitnými sexuálnymi scénami, rôznorodými erotickými oblečeniami a nezabúda ani na rôzne fetiše. Kontroverzný počin sa síce stále vyvíja, avšak už teraz v ňom nájdete fetiše ako hranie sa na zvieratá, posadnutosť nohami, zadržiavanie orgazmu, či squirting. A to je iba tretina kompletného zoznamu, ktorý sa má ešte poriadne rozrásť.

Harem Hotel však nie je iba elementárnou vizuálnou novelou. Podľa zverejnených obrázkov by mal obsahovať aj klasickejšiu hrateľnosť, ako z point and click adventúr. Nemalo by ísť o nič vyložene komplexné, čo je pochopiteľné vzhľadom na to, komu je adresovaný, no aj to málo mu plne stačí na to, aby aspoň trochu vyčnieval z davu.

Pokiaľ by ste mali z akéhokoľvek dôvodu chuť podporiť autora tohto projektu, môžete tak učiniť prostredníctvom služby Patreon, kde sa dá prispievať čiastkou 1 až 100 dolárov. Posledná menovaná čiastka by vám mala zaistiť nevídané bonusy, avšak tá je limitovaná na jedného fanúšika mesačne. V prípade, že vás Harem Hotel niečím zaujal, môžete si ho bezproblémov stiahnuť zdarma z jeho oficiálnej stránky, na ktorú sa dostanete po kliknutí na tento odkaz.

Komentuj!