Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Brainwash Gang vás lákajú na depresívnu poznávaciu cestu naprieč ulicami jedného západného mesta. Podľa slov autorov v titule Damnview: Built from Nothing spoznáte rôzne sociálne vrstvy aj ich neľahký život. 

Damnview: Built from Nothing bol oznámený už pred nejakým časom, no ku koncu roka je vhodné si ho pripomenúť. Mali by ste v ňom prebrať úlohu úplne bežných občanov, ktorí sa len snažia prežiť v kapitalistickom svete plnom zlodejov, klamárov a kriminality. Stanete sa len priemerným konzumentom, ktorý každomesačne drie dňom i nocou, aby mohol zaplatiť účty a žije teda na hranici chudoby? Alebo sa rozhodnete zarobiť zelené papieriky, tak dôležité v dnešnom svete, kradnutím, bitím sa a nelegálnou činnosťou? Vaše rozhodnutia určia aj vaše postavenie v spoločnosti. S kým sa budete stretávať, aké priateľstvá uzavriete. Kam vás však nakoniec dovedie vlastný morálny kompas? K vytúženému bohatstvu alebo pod večnú zem?

Titul je unikátny už len svojím retro vizuálnym spracovaním, ktoré občasne pripomína arkádové Hotline Miami. Všetky prítomné charaktery by navyše mali byť stvárnené zvieratami, ktoré budú možno nejakým spôsobom vyjadrovať ich vlastnosti, či životnú situáciu. Pokiaľ vás tento projekt, zaoberajúci sa vážnejšími témami, zaujal, tak by mal vyjsť niekedy v roku 2019. Na túto melancholickú cestu skrz kriminalitou a majetníckym myslením zožierané mestečko, sa môžu tešiť majitelia PC, konzol PlayStation 4 a Xbox One, no i Nintenda Switch.

 

Komentuj!