Register

A password will be e-mailed to you.

Séria animovaných filmov Ako si vycvičiť draka sa už budúci rok rozrastie o tretí a podľa oficiálnych vyjadrení i záverečný film. Skôr, než sa však diváci s obľúbenými hrdinami rozlúčia, budú si môcť zahrať dobrodružstvo, ktoré ich zavedie do tohto populárneho sveta a vyrozpráva im nový príbeh.

Nepôjde však o adaptáciu filmu do hernej podoby, ale o dobrodružstvo, v ktorom si zahráme za úplne nových hrdinov. V hre DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders bude totiž ústrednou postavou chlapec Scribbler, ktorého bude sprevádzať drak Patch, pričom ich úlohou bude zastaviť zloducha menom Elir a zachrániť ďalších drakov.

V hre, samozrejme, nebudú chýbať ani známe postavičky z filmovej série, takže sa možno tešiť i na stretnutie napríklad s Hiccupom and Toothless, u nás známy Štikút a Bezzubý. Počas dobrodružstva navštívime známe, no aj nové lokality Havenholme, Valka’s Mountain, či Blood Briar Island.

Počas tohto dobrodružstva do dračieho sveta budeme pomáhať Scribbleroovi s obnovou jeho pamäte, utužovaním priateľstva s drakom Patchom, odomykať nové schopnosti dôležité pre boj s nepriateľmi, či prepínať medzi oboma hlavnými aktérmi pri riešení logických hádaniek.

Pokiaľ patríte medzi priaznivcov tejto značky, mohlo by ísť o zaujímavé spestrenie pred už spomínaným filmom. Je síce zrejmé, že nepôjde o veľký titul, ktorý vzhľadom na vizuálne stvárnenie bude zameraný skôr na mladšie publikum, no i tak by mohlo ísť o príjemný počin, ktorý rozšíri príbeh značky o niečo úplne nové.

Na záver už iba pridávame informáciu, že DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders sa bude v Európe predávať od 1. februára 2019, a to na platformy PC, PlayStation 4, Xbox One a i Nintendo Switch.

Zdroj: PlayStation LifeStyle

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky