Register

A password will be e-mailed to you.

V utorok 11.12. o 14.00 odštartoval 24 hodinový PlayStation Charity Stream na podporu organizácie DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.. Diváci mohli prispievať cez PayPal, alebo taktiež prevodom na bankový účet. Dokopy sa tak podarilo vyzbierať naozaj nádhernú sumu.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) dňa 11.12. o 14.00 hodine odštartovala 24 hodinový PlayStation Charity Stream. Behom celej akcie sa pred kamerou objavili známe osobnosti, hudobníci, youtuberi či populárni streameri z platformy Twitch, ako napríklad Kazma, Agraelus, Vláďa Videos, Ektor, Yzomandias & Nik Tendo a ďalší. Stream sa uskutočnil na kanáli PlayStation Česko: https://www.youtube.com/channel/UCvrWe7PFzoSIo043jteXEeQ

Príspevky divákov cez platobnú bránu PayPal či bankový prevod sú určené na podporu organizácie PODUJAŤ DEŤOM ŠANCU o.p.s. a ich projekt “Pomôž mi do života …”. PlayStation rozdával počas tohto streamu ceny za viac ako 100.000 korún divákom, ktorí sa rozhodli podporiť tento projekt.

Hodí sa tak poďakovať všetkým účastníkom, divákom a najmä darcom, ktorí preukázali nebývalú vôľu pomôcť iným a tiež ukázali silu dnešnej hernej komunity. Hlavnú cenu pre donátorov, limitovanú konzolu PlayStation 4 Pre 500M LE získal darca s nickom “LastGameBlitz” ktorý daroval 60.000 Sk a už dostal svoju cenu. V prospech organizácie sa celkovo vybralo 476.425 kč.

Suma vybraná cez platobnú bránu PayPal bude znížená o poplatky poskytovateľa transakcií pri prevode na transparentný účet organizácie, PlayStation tak GARANTUJE dorovnanie sumy na úroveň vybranej sumy uvedenej vyššie z vlastných zdrojov.

V pondelok, 17.12. zverejní PlayStation výhercov cien z radov darcov cez platobnú bránu PayPal a bankový prevod na webovej stránke projektu: https://www.playstation.com/cs-cz/campaigns/dejme-detem-sancistream/

Za organizátorov, účastníkov, darcov, organizáciu PODUJAŤ DEŤOM ŠANCU o.p.s. a všetkých, ktorí prispeli k tomuto úžasnému výsledku, úprimne ďakujeme.

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky