Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaný remake Resident Evil 2 má síce na naše herné mašinky doraziť už začiatkom roka 2019, avšak mnohí fanúšikovia série už pozerajú dopredu a veria, že remaku sa dočká aj obľúbený tretí diel. Nedávne vyhlásenie firmy Capcom len povzbudilo ďalšie očakávania.

Spoločnosť Capcom už predtým vyhlásila, že je veľmi otvorená prepracovaniu ďalších titulov z kultovej série Resident Evil. Podľa užívateľa fóra ResetEra s nickom Dusk Golem je remake Resident Evil 3 už vo vývoji. Pokiaľ sa vám zdá tento zdroj nedôveryhodný, tak vedzte, že Dusk Golem v minulosti presne predpovedal všetky odhalenia súvisiace so sériou Resident Evil, takže sa predpokladá, že má kontakt priamo v Capcome.

Resident Evil 3: Nemesis je tretím pokračovaním kultovej hororovej série Resident Evil. Hra sa začína ešte pred začiatkom druhého dielu, ale končí až po jeho konci. Hlavnou postavou je členka jednotky S.T.A.R.S., Jill Valentinová. Aj vďaka náhodnému generovaniu nepriateľov a objektov po načítaní, ide hra dohrať na viac spôsobov. Titul obsahuje všetky klasické prvky série, teda: lúštenie hádaniek, boje s bossmi, či menšie survival prvky.

Komentuj!