Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila, že dňa 11.12. o 14.00 odštartuje 24 hodinový PlayStation Charity Stream. Behom celej akcie sa pred kamerou objavia známe osobnosti, hudobníci, youtuberi, či populárni streameri z platformy Twitch, ako napríklad Kazma, Agraelus, Vláďa Videos, Ektor a ďalší.

Stream sa uskutoční na oficiálnom Youtube kanáli PlayStation Česko, ktorý nájdete na odkaze: https://www.youtube.com/channel/UCvrWe7PFzoSIo043jteXEeQ.

Príspevky divákov skrz platobnú bránu PayPal, či bankový prevod, budú určené na podporu organizácie DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. a ich projekt “Pomoz mi do života…”. PlayStation behom tohto streamu rozdá ceny za viac ako 100.000 českých korún divákom, ktorí sa rozhodnú tento projekt podporiť.

O organizácii DEJME DĚTEM ŠANCI

Pomáhame deťom a mladým ľuďom z detských domovov na ich ceste
k samostatnosti. Uľahčujeme im úspešné začlenenie do spoločnosti po opustení detského domova. Hľadáme pre deti podporovateľov, patrónov, priateľov, zamestnávateľov a darcov. V spolupráci s vedením detských domovov zaraďujeme do našich projektov deti, pre ktoré je podpora potrebná. Projekty organizácie sme koncipovali tak, aby naozaj pomohli potrebným. Nechceme byť závislý na grantoch a naše projekty prispôsobovať a meniť podľa aktuálnych grantových výziev. Financovanie činnosti organizácie je preto založené najmä na podpore od fyzických a právnických osob,” zdelila Michaela Chovancová, riaditeľka a zakladateľka DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.. „Moc si vážime toho, že nás spoločnosť Sony Interactive Entertainment za účelom charitatívneho streamu oslovila. S takýmto projektom zatiaľ skúsenosti nemáme, hernú komunitu nepoznáme, a preto sa necháme prekvapiť výsledkom, ktorý prinesie.

Viac o organizácii DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. nájdete na odkaze https://www.dejmedetemsanci.cz/3/o-nas

O projekte „Pomoz mi do života…”

Cieľom projektu „Pomoz mi do života…“ je uľahčiť deťom štart do samostatného života. Projekt je zameraný najmä na mladých ľudí opúšťajúcich detské domovy po dosiahnutí plnoletosti, alebo po dokončení štúdia, ale taktiež ponúka i podporu pri štúdiu a príprave na budúce povolanie.

Viac o projekte „Pomoz mi do života…” nájdete na odkaze https://www.dejmedetemsanci.cz/4/projekty/58/pomoz-mi-do-zivota

Ceny

PlayStation venuje pre tento charitatívny účel ceny za viac ako 100.000 korún. Hlavnou cenou je PlayStation 4 Pro 2TB 500M limited edition, ktorú vyhrá najštedrejší donátor celého streamu. Druhú, úplne totožnú konzolu a ďalších 48 cien môžu v losovaní vyhrať všetci diváci streamu, ktorí sa zapoja do podporenia projektu a prispejú čiastkou aspoň 200 Kč, a to ako cez platobnú bránu PayPal, tak i prevodom na bankový účet.

Pravidlá a informácie

Kompletné pravidlá a informácie o programe nájdete na odkaze:
https://www.playstation.com/cs-cz/campaigns/dejme-detem-sanci-stream/

Komentuj!