Register

A password will be e-mailed to you.

Generálny manažér BioWare, Casey Hudson naznačil, že už tento mesiac sa dočkáme oznámenia novej Dragon Age hry. Vo svojom vyjadrení to síce nepovedal priamo, ale náznaky sú viac než zjavné.

Celú právu od Caseyho Hudsona si môžte prečítať na tomto odkaze, aj keď v nej nenájdete žiadne prelomové informácie a zhŕňa prakticky len to, čo už istý čas vieme. Napríklad to, že sa chystá Anthem, MMORPG Star Wars: Old Republic ešte  stále nie je mŕtvou značkou a hovorí sa aj o ďalšom Mass Effecte. Samotné štúdio však momentálne pracuje i na niečom z Dragon Age univerza. Táto značka je pre štúdio veľmi dôležitá a je eminentný záujem pokračovať v jej rozširovaní.

Podotýkame, že to vôbec nemusí znamenať, že sa tak skoro dočkáme novej singleplayerovej hry zo sveta Dragon Age, či MMO a dokonca možno ani mobilnej hry. Je totiž pokojne možné, že sa pracuje iba na novej knihe, či komikse z toho univerza. No od vydania Dragon Age: Inquisition ubehli už štyri roky a nakoľko sa hra dočakala pozitívneho prijatia, je zvláštne, pokračovanie sa doposiaľ oficiálne nespomínalo. Ešte z januára tohto roka pritom pochádzajú správy, že štúdio pracovalo na tajnom projekte, ktorý pripomínal práve Dragon Age. Zatiaľ však ide len o špekulácie, a pravdu sa dozvieme už čoskoro, zrejme na tohtoročných The Game Awards.

Komentuj!