Register

A password will be e-mailed to you.

Okolo PlayStation exkluzivít Ghost of Tsushima, Death Stranding a Dreams je vo svete momentálne veľké haló, keďže už onedlho sa máme na The Game Awards 2018 dočkať ohlásení ich dátumov vydania. Tak ako v prípade tlačovej konferencie E3 2018 však všetkým znova vypálil rybník kanadský Wallmart.

Ak si spomeniete na obdobie tesne pred tlačovou konferenciou E3 2018, maloobchodná spoločnosť Walmart stihla prezradiť niekoľko zaujímavých hier ešte pred samotným ohlásením. Ďaleko dôležitejšie je však to, že takmer všetky sa následne potvrdili. Geoff Keighley, novinár a zároveň producent The Game Awards si ešte pred samotným podujatím zažartoval práve na adresu Walmartu, na čo Walmart reagoval veľmi jednoducho. Prezradil, že Death Stranding má vyjsť už v júni 2019.

 

 

Či tomu naozaj tak bude, si však budeme musieť počkať až do samotných The Game Awards, v ktorom sa to buď potvrdí alebo vyvráti. Na druhej strane sa povráva, že v prípade Death Stranding sa už len dolaďujú posledné detaily, takže tento dátum by rozhodne mohol byť pravdivý. Treba si však počkať na oficiálne stanovisko.

Komentuj!