Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony už predstavila svoju decembrovú ponuku určenú pre predplatiteľov služby PlayStation Plus. Posledný mesiac tohto kalendárneho roka je tu už za pár dní a majitelia konzol PlayStation sa počas neho dočkajú viacerých zaujímavých titulov.

Asi najväčším lákadlom celej ponuky bude, pravdepodobne, sci-fi horor SOMA, v ktorom sa ocitnete v útrobách vyľudnenej podmorskej stanice PATHOS-II a tam sa budete snažiť zistiť čo sa vlastne stalo. Spoločnosť vám však budú robiť aj rôznorodé monštrá, pred ktorými budete musieť utekať a schovávať sa. Ďalšou hrou decembrového výberu je zbesilá arkádová pretekárska akcia Onrush, ktorú majú na svedomí autori série MotorStorm, či titulu DriveClub. Jazdiť sa bude ako na motorkách, tak aj na rôznych terénnych autách, pričom oba menované tituly si zahrajú majitelia konzol PlayStation 4.

Na PlayStation 3 si pre zmenu zastrieľate vo frenetickej vesmírnej strieľačke Steredenn a okrem toho sa dočkáte aj zaujímavého vizuálneho románu Steins;Gate, v ktorom budete môcť posielať správy cez stroj času.

No to stále nie je všetko, pretože Sony myslí aj na majiteľov handheldu PlayStation Vita. Tí si budú môcť užiť zábavnú plošinovku  Iconoclasts (vďaka cross-buy funkcionalite bude dostupná aj pre PS4), v ktorej sa chopíme mechaničky Robin, nezištne pomáhajúcej ľudom. Ponuku doplní aj výborne hodnotený simulátor úradníka Papers, Please od Lucasa Popea, ktorý nám iba nedávno naservíroval svoj druhý počin.

Ako sa vám páči koncoročná ponuka od Sony?

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!