Register

A password will be e-mailed to you.

Už 6. decembra 2018 vypukne odovzdanie cien pre najlepšie hry roka 2018. The Game Awards nám však okrem samotných víťazov prinesie aj niekoľko zaujímavých noviniek. Okrem upresnenia dátumov vydania exkluzitív spoločnosti Sony sa dočkáme aj hneď niekoľkých ďalších zaujímavých oznámení.

Rok 2018 bol z herného pohľadu naozaj pestrý a pritom ešte stále nepovedal svoje posledné slovo. Dočkali sme sa množstva skvelých titulov a vybrať víťazov jednotlivých kategórií nebude jednoduchá úloha. Už teraz sa každopádne môžeme tešiť na predstavenie viacerých zaujímavých hier.

Kanadský videoherný žurnalista Geoff Keighley a zároveň výkonný producent tohto veľkého divadla nás už teraz láka nielen na oznámenie viac než desiatich zaujímavých titulov, ale aj na ďalšie novinky ohľadom tých už existujúcich. Kto vie, možno sa dozvieme aj dátumu vydania The Last of Us Part II. Čo je však viac než isté, že na The Game Awards 2018 predstaví svoj nový projekt aj spoločnosť Obsidian Entertainment a prvé informácie naznačujú, že sa máme na čo tešiť.

Komentuj!