Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie Red Dead Redemption 2 už máme za sebou a samotnému titulu sa podarilo naplniť mimoriadne vysoké očakávania, ktoré do neho všetci vkladali. Hra si odnášala vysoké čísla v recenziách prakticky po celom svete a inak na tom nebola ani naša recenzia, ktorá nešetrila superlatívami. Po mesiaci však prišiel konečne čas aj na avizovaný Red Dead Online.

Beta verzia Red Dead Online sa oficiálne začala 27. novembra 2018, avšak iba pre majiteľov takzvanej ultímátnej edície. Už dnes si však budú môcť Red Dead Online vyskúšať i hráči, ktorí sa dostali k Red Dead Redemption presne v deň jeho vydania (čiže 26. októbra 2018). Tí, ktorí si ho zahrali až cez víkend, si budú musieť počkať do zajtra, zatiaľ čo 30. novembra 2018 sa Red Dead Online automaticky sprístupní každému majiteľovi.

Pomerne zaujímavou novinkou je každopádne informácia, že v online časti nebude chýbať ani populárny režim Battle Royale, ktorý momentálne kraľuje svetu video hier. Ten ponesie názov Make it Count a bude v ňom spolu bojovať až 32 hráčov, ktorí budú mať dostupné zbrane v podobe luku a noža. Nebudú chýbať ani ďalšie módy ako Team Shootout, Name Your Weapon, či Hostile Territory a dokonca sa dočkáme aj akýchsi pretekov Okrem toho sa dočkáme aj režimu Most Wanted, v ktorom obdrží cenu hráč s najviac zabitiami. Viac sa dozvieme už čoskoro.

Komentuj!