Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila, že
druhá vlna programu PS Plus Odmeny, ktorý odmeňuje členov PS Plus skvelými zľavami u vybraných partnerov, odštartovala. Celé portfólio vrátane novo pridaných hráčskych výhôd nájdete na www.playstation.com.

Hráčom už boli sprístupnené zľavy v partnerských sieťach CZC, MALL, Mironet, roznáškovej službe Dáme jídlo, či zľava na herné kreslá DXRacer. V druhej vlne sa hráči môžu tešiť zo zliav na PS4 príslušenstvo a herný merchandising od JRC/Brloh, zľavy na blu-ray filmy od eshopu Bonstella.cz, alebo zo zliav v dnes už kultovom sneakers špecialistovi Footshop.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment i naďalej pripravuje ďalšie množstvo výhôd pre predplatiteľov PS Plus, preto sledujte oficiálne kanály na sociálnych sieťach, či stránku www.playstation.com.

Užívatelia PlayStation Plus majú k dispozícii celý rad benefitov, ako napríklad možnosť využívať online multiplayer hranie, alebo dve PS4 hry zdarma každý mesiac. Predplatné služby PS Plus ďalej ponúka exkluzívne zľavy na hry, 10GB úložisko v cloude pre ukladanie pozícií v hrách a ďalšie
bonusové hry zdarma.*

*Bonusové hry sa môžu líšiť podľa regiónu

Komentuj!