Register

A password will be e-mailed to you.

Black Friday sú pravdepodobne tie najmasívnejšie výpredaje roku, keďže ich rešpektujú snáď všetky kamenné i virtuálne obchody na celom svete, výnimkou teda nie sú ani videohry. O jesennom Steam výpredaji sme vás už informovali, pričom nezlacnené nezostali ani hry pre PlayStation 4. Ako sú na tom však ostatní distribútori digitálnych videohier? 

Ako prvé môžeme začať internetovým predajcom GOG.com, ktorého mnohí používatelia využívajú najmä na získanie starých klasických titulov, ktoré neposkytuje Steam, či Origin. Zliav sa však logicky dočkali i modernejšie počiny, pričom určite musíme spomenúť české realistické RPG zasadené do stredoveku Kingdom Come: Deliverance, ktoré môže byť vaše pri 40 % zľave za 29,99 €. Za zmienku určite stojí i legendárna taktická akcia SWAT 4: Gold Edition, ktorá je považovaná za jednu z najlepších vo svojom žánri. Tú si momentálne môžete zakúpiť pri 50 % zľave za 4,69 €. Ako posledné by sme radi zmienili dnes už kultový druhý Fallout, ktorý sa dočkal 75 % zľavy a je k zakúpeniu za 2,19 €. Zlacnené sú, samozrejme, aj ďalšie tituly, pričom tento ošiaľ potrvá až do 27. novembra 2018.

Aj Origin ponúka hneď niekoľko zaujímavých zlacnených titulov. EA tradične cenovo zvýhodňuje najmä počiny zo svojej produkcie a preto sa niet čomu čudovať, že práve športové počiny sa dočkali veľmi výhodnej ponuky. Najnovší ročník NFL i série FIFA je pri 40 % zľave k zakúpeniu za 35,99 €. Môžeme odporučiť i tohtoročne pokračovanie platformovej záležitosti Unravel, ktoré sa viac orientuje na kooperovania dvoch postavičiek. To sa dočkalo 50 % zľavy a aktuálna cenovka je 9,99 €. Za príjemnú cenu sa môžete dostať i k multiplayerovému Star Wars: Battlefront II, ktoré však disponuje i singleplayerovou kampaňou. Až 75 % zľava stanovila súčasnú cenu na 14,99 €.

Nesmieme však zabúdať ani na Ubisoft Store, či Humble Bundle. Prvý zmienený ponúka zľavy na hry, no i rôzne darčekové, prípadne zberateľské predmety s tematikou francúzskeho vydavateľského a vývojárskeho štúdia Ubisoft. Tak napríklad nedávno vydané Assassin’s Creed Odyssey, ktoré pre sériu predstavuje väčší príklon k žánru RPG môžete získať s 33 % zľavou za 40,19 €. Za zmienku stojí i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, ktoré je momentálne považované za najlepší taktický multiplayerovo ladený titul. So 65 % zľavou môže byť váš za 14 €.

Druhý zmienený zasa šikovne rozdelil výpredaje podľa vývojárov, čiže si môžete prehľadne a jednoducho nájsť tituly svojich obľúbených autorov. Za zmienku isto stojí tohtoročná PC verzia Final Fantasy XV, ktoré rozhodne nerobí žánru JRPG hanbu. Tento unikátny projekt môže byť váš za 24,99 €. Všetky výpredaje sa zhodujú v tom, že končia 27. novembra 2018. Máte teda dostatok času na prieskum väčšiny distribútorov virtuálnych počinov a tým pádom si vybrať toho, ktorý vám najviac vyhovuje, prípadne disponuje najvýhodnejšími cenovými zľavami.

Komentuj!