Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme tu mali halloweenske výpredaje, no s blížiacim sa koncom aktuálneho roka tu máme ďalšiu zľavovú akciu, ktorá sa nazýva Čierny piatok. Pri tejto príležitosti zahájil Steam už tradičný jesenný výpredaj, pričom aj tentokrát je rozhodne z čoho vyberať.

Jesenný výpredaj na Steame začal včerajším dňom a potrvá až do 27. novembra 2018, čiže do utorka budúceho týždňa. V praxi to znamená, že máte dostatok času na to, aby dôkladne prešli zľavnené tituly, ktorých je naozaj neúrekom. Celkovo ide o viac ako 14 000 položiek a to je vskutku masívne číslo. My vám už tradične ponúkneme niekoľko tipov na hry, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť.

Pokiaľ sa chcete ponoriť do najnovšieho dobrodružstva Lary Croft, ktoré sa podľa nás vcelku vydarilo, potom vás určite poteší, že relatívne čerstvý Shadow of the Tomb Raider je aktuálne k dispozícii za skvelých 29,99 €. Ak ste sa náhodou stále nedostali k jeho predchodcovi, v tom prípade môžete rovno zabiť dve muchy jednou ranou. Na Rise of the Tomb Raider sa totiž aktuálne vzťahuje vynikajúca 80% zľava a zaplatíte zaň iba 9,99 €.

Výhodne môžete nakupovať napríklad aj hry z dielne Ubisoftu. Vlaňajší Assassin’s Creed Origins môže byť váš pri 60% zľave za sympatických 23,99 € a na South Park: The Fractured but Whole sa dokonca vzťahuje až 75% zľava, vďaka čomu za neho zaplatíte iba 14,99 €. Pokiaľ by ste chceli niečo z toho roku, v tom prípade stojí za zmienku Far Cry 5, ktorý sa dá momentálne zaobstarať za polovičnú čiastku, konkrétne 29,99 €. Ešte o niečo lacnejšie zoženiete pretekársky titul The Crew 2, pretože pri 60% zľave vás vyjde iba na 23,99 €.

A to, samozrejme nie je ani zďaleka všetko. Ďalej tu máme napríklad aj epizodického Hitmana od IO Interactive, ktorého si môžete v Game of The Year Edition verzii kúpiť pri 80% zľave za mimoriadne príjemnú čiastku 14,31 €. Za približne tretinu pôvodnej ceny sa dajú aktuálne zaobstarať aj nemenej vydarené tituly ako Dishonored 2Middle-earth: Shadow of War. Prvý menovaný vás oberie o 13,19 € a druhý iba o niečo viac, konkrétne 13,59 €. Za zmienku určite stojí aj Black Mesa, ktorá sa už čo nevidieť dočká Xenu a tá je počas tejto akcie k dispozícii pri 60% zľave za 7,19 €.

V súvislosti s týmto výpredajom prebiehajú aj nominácie na Steam Awards, kde sa môžete znova zapojiť aj vy a podporiť takmer ľubovoľného favorita. Rozhodovať sa bude v ôsmich kategóriách a ani tentoraz medzi nimi nechýbajú netradičnejšie ako Najzaujímavejšia alternatívna história, alebo Stroj roku. Súčasne môžete plniť aj jednoduché úlohy a prostredníctvom nich si vyskladať nový odznak, ktorý sa dá následne vystaviť na vašom profile. Prajeme vám príjemné nakupovanie, no nezabudnite, že už zanedlho nás čakajú i vianočné zľavy, takže si niečo pošetrite aj na ne.

Komentuj!