Register

A password will be e-mailed to you.

Star Citizen môže byť po svojom vydaní naozaj revolučným zážitkom. Má na nakoniec aj patričný rozpočet, ktorý sa mu podarilo vyzbierať prostredníctvom crowfundingu. Najnovšie čísla dokonca hovoria o prekonaní hranici 200 miliónov amerických dolárov, čo radí túto hru medzi tie najdrahšie v histórii. K tomu ešte prichádza týždeň kedy si budete môcť zahrať Star Citizen úplne zadarmo. 

200 miliónov dolárov určených len na vývoj hry je naozaj obrovská čiastka. Takýto objem peňazí mali k dispozícií napríklad tituly ako Star Wars: The Old Republic, Call of Duty: Modern Warfare 2 a Grand Theft Auto V. Avšak to sú hry, ktoré sme už mohli hrať. Plná verzia Star Citizen je stále v nedohľadne, no aspoň napreduje. Voľné potulky vesmírom ešte stále nie sú ani ohlásené, no zdá sa, že to hráčov neodrádza od neustáleho prispievania. Pokiaľ by vás zaujímali presné čísla, na Star Citizen prispelo už viac ako 2 milióny ľudí a približná čiastka sa pohybuje okolo 80 € na osobu. A to hra ešte nespustila týždennú trial periódu, kedy si budete môcť vyskúšať túto vesmírnu odyseu úplne zadarmo. Konkrétne bude dostupná od 23. novembra do 30. novembra 2018. Cloud Imperium Games každopádne prisľúbili priblíženie plánov tvorby niekedy v priebehu jedného mesiaca.

Pevne veríme, že Chris Roberts dovedie vývoj do úspešného konca. V každom prípade pôjde o revolúciu či už pôjde o zdarný alebo nezdarný projekt.

Komentuj!