Register

A password will be e-mailed to you.

Battlefiled V síce ešte oficiálne nevyšiel, ale mnoho hráčov sa už k nemu dostalo v predstihu vďaka EA Access a Origin Access Premier. Zatiaľ sa javí, že ide o kvalitný titul, no EA DICE sa nepodarilo vyhnúť ani menším problémom, ktorých náprava už bola prisľúbená. Čo hráčov najviac frustruje?

Battlefield V sprevádza už od vydania prvého traileru určitá kontroverzia, no sérii sa nedá uprieť, že dokáže zakaždým ponúknuť patrične kvalitný zážitok. Pri podobne veľkých projektoch sa síce vždy nájde nejaký problém, no tentokrát to EA DICE podľa niektorých hráčov úplne nezvládli na elementárnej úrovni.

Samotných ráčov najviac frustruje customizácia postáv a zdĺhavé načítávanie jednotlivých menu obrazoviek. Pri zmene výbavy, napríklad pištole, musíte naklikať, či vezmete krabicu nábojov alebo iba vrecko. Toto pritom musíte opakovať pre obe strany konfliktu, pričom na menu sa čaká hneď niekoľko sekúnd. Skiny a modifikácie zbraní taktiež nepôsobia ideálne, pretože každá zbraň je tvorená skinom pozostávajúcom zo siedmich častí a opäť sa referuje k predošlému problému s menu. Titul neponúka ani kompletnú výmenu setu a hráči musia toto všetko naklikať manuálne.  Menší problém majú navyše aj s plynulosťou hry a občasným zasekávaním a lagovaním, či nie úplne ideálne nadizajnovaným interfacom. Uvidíme, či sa EA DICE podarí vyriešiť tieto menšie, no z pohľadu viacerých hráčov nie úplne zanedbateľné, nedostatky ešte pred oficiálnym vydaním.

Na Battlefield V, ktorý sa vracia ku svojím koreňom a k druhej svetovej vojne sa môžete tešiť už 20. novembra 2018

Komentuj!