Register

A password will be e-mailed to you.

Pri príležitosti vydania titulu Hitman 2, najnovšieho dielu dlhoročnej série od dánskeho štúdia IO Interactive, si český distribútor titulu, Cenega Czech nachystala pre fanúšikov nájomného zabijaka cosplay. Ten Agenta 47 s povestným čiarovým kódom na zátylku priviedol do Prahy.

Agenta 47 snáď nie je žiadnemu správnemu hráčovi potrebné predstavovať. Nájomný zabijak je tu totiž s nami už od roku 2000, kedy 19. novembra vyšiel úplne prvý diel s názvom Hitman: Codename 47. Po osemnástich rokoch je táto franšíza stále populárna, i keď nemožno povedať, že by vzbudzovala medzi hráčmi taký ošiaľ, ako niektoré iné značky. Našťastie jej to však neuberá na kvalitách, ktoré sú veľmi vysoké a výnimkou v tomto prípade nie je ani najnovší Hitman 2.

Dôkazom sú i prvé recenzie, ktoré možno nájsť na známej stránke Metacritic. Ak by sme sa pozreli na priemer hodnotení konkrétnejšie, tak verzia pre PC si zatiaľ drží metaskóre 83%, pričom verzie pre PlayStation 4 a Xbox One majú zhodne 82%. Novinka je podľa mnohých recenzentov väčšia a lepšia, než tomu bolo minule, takže sa nemožno čudovať ani označeniam, že ide buď o najlepší, alebo minimálne jeden z najlepších dielov celej série. Dosť však bolo rečí okolo. Hitman 2 je tu, je skvelý a ak patríte medzi fanúšikov, dozaista oceníte nielen samotnú hru, ale i cosplay, ktorý si nachystala spoločnosť Cenega Czech. Ten si môžete vychutnať s priložených obrázkov.

Na záver už iba prikladáme launch trailer, ktorý v krátkosti ukazuje, čo na vás v titule Hitman 2 čaká. Našu recenziu očakávajte v najbližších dňoch.

  • Hitman: Daniel Kautský
  • Fotografie: David Szeliga – Butrix Production
  • MUA: Mary Odinson
  • Miesto fotenia: Praha

Zdroje: tlačová správa, Metacritic

Komentuj!