Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že Sunset Overdrive, pôvodná exkluzivita pre Xbox One, sa, pravdepodobne, pozrie aj na PC, sme vás nedávno informovali. No a momentálne sa javí, že spomínané vydanie je už vyložene na spadnutie. To všetko najnovšie potvrdil i obchod Amazon.com, ktorý tvrdí, že Sunset Overdrive vyjde ešte tento týždeň. 

Pokiaľ vás náhodou Sunset Overdrive úplne obišiel, vedzte, že sa jedná o bláznivú open world akciu. Dobové recenzie z roku 2014 si pochvaľujú nekonvenčnú a zároveň aj dynamickú akciu, ktorá sa nebojí naplno využívať prostredie na rôznorodé účely, rockový soundtrack, či komiksovo ladené grafické spracovanie. Arzenál zbraní sa skladal najmä z netradičnejších kúskov, ktoré ste mohli kompletne vylepšovať, pričom niektoré disponovali naozaj zvláštnym dizajnom. Do toho všetkého bol primiešaný originálny humor, no a recept na úspech bol v podstate zaručený. Celkovo dosiahol Sunset Overdrive 81% metascore, čo je viac ako slušné.

Amazon.com nedávno umožnil hráčom predobjednať si PC verziu Sunset Overdrive a to s nastavenou cenovkou 19,99 dolárov. Už len to pre mnohých hráčov znamenalo, že je verzia pre osobné počítače oficiálne potvrdená, hoci Microsoft sa k nej ešte oficiálne nevyjadril a to ani prostredníctvom svojho X0 eventu. Amazon však tvrdí, že Sunset Overdrive pre PC vyjde už tento piatok, teda 16. novembra 2018. Na jednej strane sa môže jednať o pravdu, no je otázne z akého dôvodu by sa Microsoft vyslovene bránil akémukoľvek oficiálnemu oznámeniu. Tak, či onak už tento piatok sa dozvieme, či sa počítačoví hráči naozaj pozrú do toho bláznivého open world titulu.

Komentuj!