Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávny update multiplayerového titulu SCUM, ktorý kladie výrazný dôraz na čo najväčší realizmus, pridal do hry pomerne zaujímavú možnosť. Umožní vám totiž predĺžiť penis vašej postavy.

SCUM je multiplayerový open world survival titul, v ktorom sa snažíte prežiť v roli jedného z väzňov na ostrove za dohľadu kamier v pomerne drsnej reality show. Stojí za ním chorvátske vývojárske štúdio Gamepires a o jeho vydanie sa postarala spoločnosť Devolver Digital, ktorý si vďaka nemu mohla pripísať na svoje konto pomerne nečakaný úspech. Samotná hra sa totiž stala ich najlepším debutom v celej histórii a to sa pritom ešte stále nechádza vo fáze Early Access. Z tohto pohľadu nie je prekvapením, že ju neustále oživujú nové updaty, pričom ten nedávny vám dokonca umožní upraviť dĺžku vášho vlastného prirodzenia.

Na prvé počutie to znie trochu absurdne, ale nie je to ani zďaleka prvýkrát, čo na seba SCUM upútal pozornosť určitou kontroverziou. Na celej tejto novinke je pritom najzaujímavejšie to, hoci ide podľa všetkého iba vizuálny aspekt, pri tvorbe postavy musíte počítať s tým, že ak chcete mať o niečo väčší penis, budete tak musieť spraviť na úkor vylepšenia iných a podstatne dôležitejších atribútov. No ešte je tu i druhá možnosť a to priplatiť si za takzvaný SCUM Supporter Pack, ktorý vás vyjde na 8,19 € a ktorý vám mimo iné zaistí, že váš penis bude o 5 centimetrov dlhší. Je však otázne, či práve tento aspekt naláka potenciálnych záujemcov k jeho kúpe.

Komentuj!